Yksityisyyden suoja

Tiivistelmä Temporentin tietosuojapolitiikasta. Alla olevasta linkistä saat täydelliset tiedot.

Yleistä

Temporentille yksityisyytesi varjeleminen on erittäin tärkeää. Pyrimme siihen, että voit aina tuntea olosi turvatuksi käsitellessämme henkilötietojasi. Rekisterinpitäjänä huolehdimme siksi siitä, että henkilötietojen suojausta käsittelevää sovellettavaa lainsäädäntöä aina noudatetaan.

Sovellusalue

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkea henkilötietojen käsittelyä liiketoimintamme puitteissa suhteessa sinuun asiakkaana, asiakkaan yhteyshenkilönä tai palveluistamme kiinnostuneena henkilönä.

Kerätyt henkilötiedot

Keräämämme henkilötiedot saamme pääosin sinulta solmiessasi sopimuksen kanssamme tai käyttäessäsi palvelujamme. Näitä tietoja ovat mm. yhteystiedot, tilaus- ja maksutiedot sekä tieto siitä, miten käytät palvelujamme.

Verkko- ja sovelluspalvelujemme parantamiseksi käytämme myös evästeitä, jotka saattavat sisältää henkilötietoja. Voit lukea lisää evästeiden käytöstä evästekäytännöstämme, jonka löydät kotisivuiltamme.

Henkilötietojen käsittely ja jakaminen

Käytämme henkilötietojasi siihen, että voimme tarjota tuotteemme ja palvelumme parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilötietojasi käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

- Sopimusten hallinnointi ja täytäntöönpano,

- Markkinointi, ml räätälöity suoramainonta,

- Juridisten vaateiden esittäminen ja puolustaminen sekä

- Menetelmien ja liiketoiminnan kehittäminen.

Emme käsittele henkilötietojasi mihinkään poikkeavaan tarkoitukseen ja säilytämme niitä vain niin kauan kuin se on tarpeen.

Joissakin tapauksissa voimme siirtää henkilötietojasi muihin konserniyhtiöihin, IT-toimittajille tai yrityksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä tuotteidemme ja palvelujemme tarjoamiseksi. Emme myy henkilötietojasi.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme ja mitä teemme niillä sekä tietyssä määrin hallinnoida tietojasi. Sinulla on siksi oikeus saada joissakin tapauksissa ote tiedoistasi tai vaatia niiden oikaisemista, poistamista, estämistä tai siirtoa. Sinulla on myös oikeus vastustaa tiettyjä tietojen käsittelytapoja ja peruuttaa suostumuksesi niiden käsittelylle. Jos olemme mielestäsi käsitelleet tietojasi väärin, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Jos haluat lisätietoa oikeuksistasi, lue lisää täydellisestä tietosuojakäytännöstämme.

Yhteystiedot

Jos sinulla on tätä tietosuojakäytäntöä tai henkilötietojen käsittelyä koskevia kysymyksiä tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä:

Temporent Oy
c/o Temporent AB

Att: Erik Gutenwik
Box 914
SE-194 29 Upplands Väsby
erik.gutenwik@temporent.se
+46 8 590 990 59