Liiketoimintamme

Temporent vuokraa tilapäisiä toimisto-, koulu- ja päiväkotitiloja.

Temporent™-tilat pystytetään nopeasti asiakkaan tontille ja vuokrataan niin kauan kuin tiloille on tarvetta. Vuokrasopimus tehdään yleensä 1-3 vuodeksi. Kun tarvetta ei enää ole, moduulirakennukset siirretään seuraavalle asiakkaalle. Näin yritykset, koulut ja päiväkodit voivat jatkaa toimintaansa häiriöittä - ilman, että niiden on muutettava tai investoitava pysyviin rakennuksiin.

Meillä on ympäri maata yritysasiakkaita, jotka vuokraavat kaikkea kahdesta moduulista useisiin satoihin moduuleihin. Koulujen osalta suurin asiakkaamme vuokrasi 16 luokkahuonetta ja pienin asiakkaamme yhden. Jos tilantarve iskee, Temporentin moduulirakennukset tarjoavat paljon valinnanvaraa.

Kun yrityksesi tai koulusi tarvitsee nopeasti hyvän tilaratkaisun sitoutumatta pitkiin vuokrasopimuksiin, ota yhteyttä! Me otamme kokonaisvastuun pystytyksestä, kunnossapidosta, huollosta ja purkamisesta. Tiedät alusta lähtien sentilleen mitä se maksaa.

Tavoitteemme on olla luonnollinen kumppanisi, kun tilantarpeesi vaihtelevat.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

quote iconUusi koulu valmistui 10 päivää etuajassa!quote icon
Hannu Seppälä, Mäntsälän kunnan tekninen johtaja