Lediga tjänster

I Temporent arbetar vi målmedvetet för att skapa en miljö som stimulerar medarbetarnas arbetsglädje och motivation.

Vid rekrytering samarbetar vi med externa rådgivare.

För närvarande söker vi en byggprojektledare.

 

Projektledare Finland

Temporent söker en driven Byggprojektledare till region Finland med kontor i Borgå. Temporents affärsidé är att hyra ut lokaler i temporära modulbyggnader åt företag, skolor och förskolor med höga krav på standard och service. Genom att snabbt bygga upp behovsanpassade lokaler kan kunderna fortsätta att bedriva sin verksamhet fritt från störningar, utan att vare sig behöva flytta eller investera i permanenta byggnader.

Temporents kunder finns i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Målsättningen är att vara Skandinaviens ledande leverantör av tillfälliga modulbyggnader. 

Arbetsuppgifter

Temporent är i behov av ytterligare förstärkning till kontoret i Borgå och söker en projektledare inom bygg med god byggteknisk kompetens. Som projektledare kommer du att arbeta nära regionchefen och övriga kollegor med eget ansvar för planering, styrning och genomförande av projekt/entreprenader.

Tjänsten avser region Finland.

Som projektledare hos Temporent blir dina främsta arbetsuppgifter att:

  • Ansvara för genomförandet av byggentreprenader i samband med etablering och avetablering av modulbyggnader.
  • I tidigt skede delta i anbudsprocessen och föreslå möjliga tekniska lösningar, projektera, kalkylera, planera genomförandet, upphandla och samordna bygg- och installationsentreprenader.
  • Ansvara för ekonomisk styrning och uppföljning av projektet.
  • Under hyrestiden ansvara för att årliga byggöversyner på befintliga modulbyggnader i regionen genomförs.
  • Planera och genomföra avetableringar samt ansvara för att modulerna rekonditioneras innan borttransport vid hyrestidens slut.

För att lyckas i rollen som projektledare hos Temporent är det viktigt att varje projekt genomförs till kundens fulla belåtenhet inom ramen för gällande avtal. Arbetet bedrivs i närhet till företagets kunder och pågår under en längre tid, vilket ställer höga krav på ett serviceinriktat förhållningssätt och en god samarbetsförmåga. 

Kompetensprofil

Vi söker dig med god byggteknisk kompetens och som har studerat byggteknik på högskole/ universitetsnivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av projektledning inom bygg eller vana av att leda byggentreprenader. Även erfarenhet av arbetsledning från ett byggprojekt är önskvärt. För att lyckas i rollen bör du också kunna arbeta med moderna IT-hjälpmedel och gärna CAD.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både det svenska och finska språket och meriterande är om du har goda kunskaper i engelska. Körkort för bil är också ett krav för tjänsten. Viktigt är även att du gillar att resa i arbetet då tjänsten kan innefatta några övernattningar per månad i samband med tjänsterresor.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som trivs med att vara spindeln i nätet och ha en koordinerande och bred byggteknisk roll.

Som person är du driven, analytisk och resultatorienterad med ett gott sinne för affärer. Du tycker om att knyta kontakter och har god kommunikationsförmåga, såväl internt som externt. Vidare är du flexibel och kan arbeta med frihet under ansvar. Du är stresstålig med förmåga att organisera, planera och prioritera arbetet på ett bra sätt.

Temporent erbjuder i sin tur ett självständigt, omväxlande och spännande arbete i en liten men modern organisation med goda möjligheter till utveckling.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till info@temporent.fi
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta Frank Blomqvist på mail
frank.blomqvist@temporent.fi alt telefon 0400 840 880