Viihtyisää ja toimivaa

Mielestämme väliaikaisten tilojen on oltava kestäviä, mikä tarkoittaa sitä, että niissä yhdistyvät mukavuus ja toimivuus sekä taloudelliset ja ympäristönäkökohdat.

Energiatehokkain rakennus ei sisältäisi ikkunoita. Siinä ei varmasti viihtyisi kukaan. Temporent kantaa vastuuta ihmisten sosiaalisesta hyvinvoinnista.

Väliaikaisten rakennusten ei tule missään tapauksessa olla huonompia kuin pysyvien. Sen vuoksi panostamme voimakkaasti sekä viihtyisien että käytännöllisten työympäristöjen luomiseen. Laadukkuus leimaa kaiken, materiaalivalinnoista rakentamismenetelmiin, tilojen suunnitteluun ja tekniikkaan. Moduulimme ovat esimerkiksi kehitetty yhdessä käyttäjien kanssa. Moduulit on rakennettu sisätiloissa hyvin testattuja menetelmiä ja luotettavia rakennusmateriaaleja käyttäen. Laadukkuus luonnehtii myös sähköteknisten järjestelmien valintaa, ilmanvaihtoa ja lämmitystä sekä yksityiskohtia kuten suuret ikkunat valon sisäänpääsyyn, vaaleat puupinnat ja hyvin piilotetut moduuliliitokset. Tuloksena on miellyttävä, terveellinen ja tehokas työpaikka, jossa vuokralaiset ovat tyytyväisiä.

Kaiken pitää olla oikein