NOVA - markkinoiden joustavin moduulijärjestelmä

NOVA-moduulien reilut mitat tarjoavat asiakkaillemme ennennäkemättömiä mahdollisuuksia toimistoympäristöjen suunnitteluun ja sisustamiseen.

NOVA-moduulisarja koostuu 14 metriä pitkistä ja 4 metriä leveistä moduuleista.

NOVA-moduuleista koottu toimisto voi sisältää kaikkea erillis- ja kaksoistoimistoista, avoimiin tiloihin, seurustelutiloihin ja kokoustiloihin. Siinä voi olla kaksi käytävää, täydellinen keittiö, portaat ja hissi. Näin pohjaratkaisu voidaan räätälöidä yrityksen erityisiin tarpeisiin sekä myös toimintopohjaisiin työtapoihin ja sisustusratkaisuihin.

Huoneet ovat suuria ja niissä on hyvä ilmanvaihto, akustiikka ja lämmitys. Lisäksi suuret ikkunapinnat päästävät huoneeseen runsaasti päivänvaloa ja varmistavat näin hyvän työympäristön.

Moderni ilme kaikkien makuun

Uutta NOVA-moduulisarjaa kehittäessämme teimme paljon työtä energiankulutuksen pienentämiseksi. Lisäksi olemme päivittäneet tekniset laitteistot ja uudistaneet arkkitehtonisen ilmeen.

Ilme on esteettinen, minimalistinen ja ryhdikäs. Julkisivut ovat mustia ja niiden nykyaikainen ilme sopii käytännössä kaikille yrityksille toimialasta riippumatta.

Räätälöity ratkaisu

Ota yhteyttä aluepäällikköön, niin selvitämme yhdessä teille parhaiten sopivan ratkaisun riippumatta siitä, tarvitsetteko solukonttorin, yhdistelmäkonttorin vai toimintopohjaisen pohjaratkaisun.

KUBIK – TOIMISTOMODUULIT

Tarvitsetko apua löytää oikea moduulijärjestelmä?