KLOSS – viihtyisä moduulit lapsille

KLOSS on koulukäyttöön sovitettu moduulijärjestelmä.

KLOSS-koulumoduuleista on saatavana kaksi versiota: yksi päiväkotiversio ja yksi ala- ja yläasteversio. Järjestelmä on kehitetty yhteistyössä kouluhenkilökunnan, vanhempien ja oppilaiden kanssa. Tuloksena ovat toimivat ja viihtyisät korkealaatuiset koulupaviljongit. Työympäristö on valoisa, ilmava ja tilava.

KLOSS on joustava moduulijärjestelmä, jota arvostavat kaikki, joiden on vuokrattava paviljonkeja. Tilat voidaan rakentaa 1- tai 2-kerroksisiksi. Tilat voidaan rakentaa erillisiksi rakennuksiksi tai ne voidaan liittää olemassa oleviin rakennuksiin.

Kestävät koulumoduulit

Tavoittelemme pitkäjänteisesti kestäviä ratkaisuja ja kehitämme moduulijärjestelmäämme kokonaisperspektiivistä, jossa viihtyvyys, ympäristö ja taloudellisuus käyvät käsi kädessä. Tällaisia ovat esim. lämmön talteenotto, aikaohjattu ilmanvaihto, läsnäolo-ohjattu valaistus, yksilöllinen lämmityksen säätö ja lämpötilan lasku yöllä, viikonloppuisin ja lomalla.

Uusista KLOSS-moduuleista kootut koulutilat täyttävät korkeat energiankulutusvaatimukset. Myös vanhemmat rakennukset voivat täyttää tiukat vaatimukset tehokkaan ilmalämpöpumpun avulla.

KLOSS-moduulijärjestelmän versiot

quote iconUusi koulu valmistui 10 päivää etuajassa!quote icon
Hannu Seppälä, Mäntsälän kunnan tekninen johtaja