STRI

Alussa henkilökunta oli epäröivä. Nyt he ajattelevat toisin. Kaikki viihtyvät!

Minne kaikki sijoitetaan kun yritys menee hyvin ja kasvaa voimakkaasti? Juuri niin, STRI:llä on se mukava ongelma, menestyvä sähköalan tekninen konsulttiyritys, jolla myös on korkeajännitelaboratorio Ludvikassa.

- Vuokraamme lisää toimistotilaa Temporentiltä, yksikerroksisen rakennuksen, joka on noin 200 neliömetriä. Oikeastaan ​​se on mitoitettu 16 työpaikkaa varten, mutta juuri nyt tässä istuu kymmenen työntekijää, joten tilaa on ja muut ovat melkein hieman kateellisiakin. He istuvat erillisissä työhuoneissa tai yhdessä suuressa huoneessa. Tiloissa on myös kahvihuone, kokoustilat ja wc. Väliaikaiset tilamme on yhdistetty päärakennukseen käytävällä. Se rakennettiin samanaikaisesti pystytyksen yhteydessä ja on pysyvää tasoa.

- Alussa henkilökunta oli hyvin epäröivä väliaikaisissa tiloissa olemiseen, mutta nyt asia on aivan päinvastoin. Täällä on rauhallista, mukavaa ja valoisaa. Kaikki viihtyvät!

- Harkitsemme nyt pysyvää laajennusta tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi asian suhteen ei ole tehty mitään päätöstä. Temporent-tilat ovat erittäin hyvä ratkaisu meille toistaiseksi.

Göran Olsson, Ruotsin insinööriliiton edustaja, STRI

Moduulijärjestelmä toimistotiloille