Calderys

Yhtäkkiä kaikki halusivat olla siellä!

Calderys on nykyään johtava teknologiayritys, joka on erikoistunut tulenkestäviin materiaaleihin. Kun se muodostettiin yhtiöiden sulautumisen seurauksena, kaksi ruotsalaista myyntikonttoria muuttivat yhteen ja he tarvitsivat heti 20 toimistopaikkaa lisää! Tämän johdosta he ottivat yhteyttä Temporentiin. Ja vain neljä viikkoa myöhemmin, uusi toimisto oli paikallaan.

- Pystyimme käyttämään omaa tonttiamme ja välttämään suuria, raskaita investointeja pysyvään rakennukseen. Lisäksi ei ollut aikaa mihinkään pitkään rakentamisprosessiin. Henkilökunta oli erittäin skeptinen väliaikaisten

​​toimistojen suhteen, mutta kun ne sitten pystytettiin ja sisustettiin, tapahtui juuri päinvastoin. Yhtäkkiä kaikki halusivat olla siellä! Tilat olivat hyvin raikkaita ja tyylikkäitä. Ilmanvaihto on jopa parempi kuin alkuperäisessä toimistossamme.

- Olemme nyt seitsemättä vuotta väliaikaisissa tiloissamme. Se on tietenkin paljon suunniteltua kauemmin, mutta ne ovat toimineet todella hyvin. Laatu on hyvä. Ja meillä ei ole koskaan ollut mitään syytä valittaa. Palvelu on ollut hyvää ja olemme saaneet nopeasti apua tarvittaessa. Kaikki on toiminut hienosti. Palautamme nyt tilamme, koska olemme muuttamassa.

Martin Wiberg, tuotepäällikkö Calderys

Moduulijärjestelmä toimistotiloille