Palliatiivinen hoitoyksikkö Byle gård

Odotustemme yli! Vaaleaa ja raikasta ja jotain aivan muuta kuin mitä kuvittelimme.

Palliatiivinen hoitoyksikkö Byle Gård koostuu hoito-osastosta ja ASIH-tiimistä (erityiskotihoito), jota ylläpitää Förenade Care. Yksikön hallinta sijaitsi aikaisemmin vanhassa rakennuksessa, joka oli täynnä hometta sen jälkeen kun se oli maalattu muovimaalilla. Ongelmaa yritettiin korjata tuloksetta ja lopulta se päätettiin purkaa. Tämän seurauksena tehtiin sitten päätös siirtyä väliaikaisiin tiloihin, jota henkilökunta ei erityisesti arvostanut.

- Kun kuulimme sanat väliaikaiset tilat, näimme jotakin aivan muuta edessämme. Arvaa olimmeko iloisesti yllättyneitä, kun Temporentin tilat saapuivat. Se oli paljon yli odotustemme! Valoisaa ja raikasta ja jotain aivan muuta kuin mitä olimme kuvitelleet.

- Rakentaminen sujui nopeasti ja sujuvasti. Ja saimme hyvät mahdollisuudet vaikuttaa suunnitteluun ja mukauttaa toimitilat tarpeidemme mukaan. Olemme esimerkiksi saaneet suuren erityisrakennetun lääkehuoneen, joka täyttää turvallisuusvaatimukset. Sinne olemme esimerkiksi asentaneet vesi- ja jätevesijohdot, asentaneet näkyvyyssuojan ja ristikot ikkunoihin ja vahvistukset seiniin ja oveen. Meillä on myös mukautettuja hoitohuoneita, pukuhuone, iso keittiö, kokoushuone, lasitettu vastaanotto ja 20 työasemaa. Meillä on yhteensä 400 neliömetriä kahdessa kerroksessa.

- Täällä me nyt sitten olemme kunnes löydämme uudet pysyvät tilat, mutta ei meillä oikeastaan ole mitään kiirettä! Toimitilat toimivat hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä!

Carina Filipsson, apulaisjohtaja, palliatiivinen hoitoyksikkö Byle Gård

Moduulijärjestelmä toimistotiloille