Nyhemsskolan-koululla

Yhtäkkiä on luotu uusia vuorovaikutusmahdollisuuksia!

- Vanha koulumme oli poistettava käytöstä kosteus- ja homevaurioiden vuoksi, joten meillä oli kiire löytää korvaavat tilat. Meidän täytyy tyytyä siihen mitä on saatavilla, ajattelin hieman alakuloisesti. Mutta sen sijaan koko juttu oli todella positiivinen kokemus! Temporentin moduulijärjestelmä oli täysin mukautettu koulun tarpeita varten. Siinä oli suuret luokkahuoneet ja ryhmätyöhuoneet, vessat, pukuhuone.

- Useiden opettajien mielestä oli mukavaa päästä eroon koulun vanhoista, kuluneista käytävistä! Nyt oppilailla on sen sijaan erilliset, yhteiset oleskelutilat, joissa on pöytätennis, biljardi ja pelejä, sekä oma kahvila. Yhtäkkiä on luotu uusia vuorovaikutusmahdollisuuksia!

- Temporent on ollut paitsi nopea toimituksissaan, myös harvinaisen joustava ja avoin tilojen mukauttamisen suhteen. Heillä oli uusia piirustusehdotuksia ja pyyntöjemme kanssa ei ollut koskaan mitään ongelmia. Olemme myös saaneet suuren koulutoimiston, kirjaston ja henkilökuntahuoneen. Meillä on täysin sopeutetut fysiikan- ja kemian-salit ja jopa kuvasali jossa on keramiikkauuni ja iso poistopuhallin. Meillä on tilaa kaikkiaan 350 opiskelijalle sekä henkilöstölle. Täällä on nyt viisi 60 metrin paviljonkia, joissa tulemme työskentelemään kunnes uusi koulu valmistuu noin kahden ja puolen vuoden kuluttua.

Jonas Trulsson, rehtori Nyhemsskolan