2 Pystytys

Kun moduulirakennuksen pystytys alkaa olla ajankohtaista, Temporentin projektijohtajasta tulee tilaajan pääasiallinen yhteyshenkilö.

Maapohja ja perustukset

Tilaaja vastaa asennuspohjan muotoilusta ja mitoituksesta (tiivistetty tasainen alusta) mukana lukien kuljetustiet sekä liitäntäpisteiden siirto Temporentin toimittaman pohjapiirustuksen mukaisesti. Temporent vastaa perustuksista, jotka toteutetaan painelaatoilla ja omilla puu- tai teräsperustuksilla.

Moduulien asennus

Temporent vastaa moduulien kuljetuksesta: tavallisesti ne kuljetetaan kuorma-autolla sijoituspaikalle ja nostetaan paikalleen autonosturilla. Asennuksesta ja viimeistelystä vastaavat Temporentin kokeneet yhteistyökumppanit.

Tämä vaihe voi kestää päivästä viikkoihin moduulirakennuksen koosta riippuen.

Viimeistely

Kun moduulit ovat paikoillaan seuraa ajanjakso, jolloin tehdään erilaisia viimeistelytöitä. Moduulien väliset saumat peitetään sisä- ja ulkopuolella. Taloihin asennetaan sadevesikourut, syöksytorvet, sokkeliverhoukset ja niille tehdään monia muita ulkotöitä. Tilaaja vastaa ulkopuolen maansiirtotöistä kuten istutuksista ja leikkipaikoista. Temporent tekee asiakassovitukset, asentaa lisävarusteet ja mahdolliset maalaustyöt.

Lopuksi suoritamme itsetarkastuksen ja iv-katsastukset sekä yhteisen sisäänmuuttotarkastuksen varmistaaksemme, että kaikki on kunnossa ennen luovutusta.

Sisäänmuutto

Kun viimeisetkin työt ovat valmiit, huolehdimme siitä, että tilat ovat siistit. Sitten onkin sinun vuorosi muuttaa uusiin tiloihisi.

Alihankkijaverkostomme ansiosta voimme tarvittaessa tarjota lisäpalveluja, jotka helpottavat tilojen käyttöönottoa, esim. kalusteita, muuttoapua, hälytyslaitteistoja ym.

quote iconUusi koulu valmistui 10 päivää etuajassa!quote icon
Hannu Seppälä, Mäntsälän kunnan tekninen johtaja