Moduuli­rakennukset – kuin legoilla rakentaisi

Moduulijärjestelmän moduulit ovat esivalmistettuja ja niillä on siten omat ominaismittansa. Jokaisella moduulitoimittajalla on omat moduulijärjestelmänsä, jotka voivat poiketa koon, värin, iän, suoritustason ja laadun osalta On olemassa useita esimääritettyjä moduulityyppejä. Eräät sisältävät esim. keittiön, toiset wc:n, joissakin on seinät solukonttoreita varten, toiset ovat täysin avoimia. Näiden versioiden avulla voimme luoda useita vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja erilaisia sisustuksia ja käyttötarkoituksia varten. Rakennukset voidaan mukauttaa useimpiin toiveisiin, huomaa kuitenkin, että toimittajien vakioratkaisuissa pitäytyminen minimoi kustannukset ja pystytysajan. Valmiit rakennukset voivat olla erillisiä tai ne voidaan liittää nykyisiin rakennuksiin.

Moduulien väliset saumat tiivistetään ja pinnoitetaan matoilla, listoilla ja peitelevyillä.

Vastaava projektijohtaja huolehtii koko prosessista pystytyksestä purkamiseen käyttö ja kunnossapito mukaan luettuna, jotta vuokralaisemme voivat rentoutua kaikessa rauhassa.

Moduulien vuokraaminen ei ole sama asia kuin talon rakentaminen. Moduulit ovat jo valmiiksi tehtaassa rakennettuja ja asennusalueella ne ainoastaan asennetaan paikoilleen. Sen vuoksi on vaikeaa käyttää yleisiä rakennusalan malleja ja määräyksiä, koska ne perustuvat pitkälti siihen, että talo rakennetaan paikan päällä ja sen valmistuttua siirtyy ostajan haltuun. Tilanne on toisenlainen vuokrattaessa tilapäistä moduulirakennusta muutaman vuoden ajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos tarvitset apua hankinnan kanssa.

Tarvitsetko apua löytää oikea moduulijärjestelmä?