Temporent™-tilojen edut

Temporentin tilapäistilat tarjoavat erinomaiset toimisto- tai koulutilat, voit hankkia niillä aikaa pysyvien tilojen suunnittelua ja rakentamista varten tai voit täyttää muusta syystä johtuvan tilapäistilojen tarpeen. Räätälöimme ratkaisun tarpeittesi mukaan ja tilat voivat olla käyttövalmiit jo 8-10 viikon sisällä.

Vuokraaminen kannattaa

Tilapäistilojen systemaattinen vuokraus on viisas strateginen valinta. Se tarjoaa täyden vapauden kasvaa ja supistua tarpeen mukaan. Hyödynnät omaa tonttiasi ja voit liittää uudet tilat nykyisiin rakennuksiin. Näin saat myös aikaa miettiä tulevia investointeja pysyviin tiloihin.

Nopeasti paikalla

Temporent™-tilasi voivat olla käyttövalmiit jo 8-10 viikon kuluttua vuokrasopimuksen allekirjoituksesta – usein jopa nopeammin.

Korkeatasoinen ja viihtyisä pienintä yksityiskohtaa myöten

Panostamme paljon viihtyisien ja toimivien työympäristöjen luomiseen. Temporentille on tunnusomaista korkea laatu ja se näkyy kaikessa: materiaalivalinnoista rakennusmenetelmiin, pohjaratkaisuihin ja teknisiin järjestelmiin. Tuloksena on terveellinen ja houkutteleva työpaikka.

Huolettomasti

Vastaamme huollosta ja ennaltaehkäisevästä kunnossapidosta koko vuokra-ajan.

Kustannukset täysin hallinnassa

Temporent™-tilojen vuokraajana tunnet kustannukset sentin tarkkuudella koko vuokra-ajan.

quote iconKäyttäjien negatiiviset ennakko-odotukset parakista eivät todellakaan toteutuneet.quote icon
Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän Carea Kastek Oy:n tekninen isännöitsijä

Tarvitsetko apua löytää oikea moduulijärjestelmä?