Vuokrakonsepti

Temporentin tilapäistilat tarjoavat erinomaiset toimisto- tai koulutilat, voit hankkia niillä aikaa pysyvien tilojen suunnittelua ja rakentamista varten tai voit täyttää muusta syystä johtuvan tilapäistilojen tarpeen. Räätälöimme ratkaisun tarpeittesi mukaan ja tilat voivat olla käyttövalmiit jo 8-10 viikon sisällä.

Temporent™-tilat rakennetaan moduulijärjestelmällä, joka toimii rakennuspalikoiden tavoin. Moduuleja voidaan liittää toisiinsa rajattomasti – suoraan, kulmittain ja jopa kolmeen kerrokseen. Voimme myös luoda useita vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja erilaisia sisustuksia ja käyttötarkoituksia varten. Tilat ovat korkealaatuisia ja ne tarjoavat hyvän työympäristön ja sisäilmaston.

Vastaava projektijohtaja huolehtii koko prosessista pystytyksestä purkamiseen käyttö ja kunnossapito mukaan luettuna, jotta vuokralaisemme voivat rentoutua kaikessa rauhassa.

Näin se tapahtuu

1. Suunnittelu

Käymme yhdessä läpi tarpeesi ja vaatimuksesi, jotta voimme antaa mahdollisimman hyvin perustellun tarjouksen.

2. Pystytys

Temporent varmistaa, että projekti ja rakennus valmistuu ajoissa. Tilaaja vastaa maanrakennustöistä ja LVS-liitäntäpisteistä. Lopuksi suoritamme yhdessä sisäänmuuttotarkastuksen varmistaaksemme, että kaikki on kunnossa. 

3. Vuokra-aika

Vuokra-aikana Temporent vastaa rakenteiden ja kiinteiden asennusten, kuten ilmanvaihdon. Vuokralainen vastaa päivittäisestä käytöstä, kuten lamppujen vaihdosta ja lumen raivauksesta. 

4. Purkaminen

Kun Temporent-tiloja ei enää tarvita teemme yhteisen ulosmuuttotarkastuksen. Temporent palauttaa moduulit vakiokuntoon, irrottaa lisävarusteet, kuljettaa moduulit pois ja suorittaa työmaan karkeasiivouksen.

Temporent-tilat

Toimistotilat

Tilapäiset toimistotilat tarjoavat vahvan strategisen edun ja maksimaalisen toimintavapauden.

Koulutilat

Koulumme ovat erinomainen kokonaisratkaisu sinulle, joka haluat vuokrata tilapäistilat nopeasti ja asetat korkea vaatimukset hyvälle kouluympäristölle.

Päiväkotitilat

Muotoilemme tilat harkiten ja tunteella: siksi päiväkotimme tilapäistiloissa eivät juuri poikkea pysyvistä päiväkodeista.

Yhteystiedot

Frank Blomqvist
Aluejohtaja