Kysymyksia vuokrakonseptista

Voiko Temporent tehdä myös pohjatyöt?

Kyllä, voimme palkata maanrakennusyrityksen joka voi tehdä pohjatyöt, mutta teille tulee halvemmaksi suorittaa nämä asiat itse. Voimme tarvittaessa antaa teille vinkkejä hyvistä maanrakennusfirmoista jotka voivat auttaa. Temporentin erikoisuus on olla hyvä moduulitalojen rakentaja.

Onko teillä maata tai tontteja, jossa talo voidaan vuokrata?

Ei, Temporent rakentaa talon asiakkaan omaan maaperään, joten tämä kuuluu asiakkaalle.

Voiko moduulit ostaa teiltä?

Vastaus on ei, liiketoimintamme on moduulien vuokraus, jota jossain määrin voidaan verrata asunnon vuokraamiseen. Jos haluatte ostaa, tai vuokrata ensin ja sen jälkeen ostaa moduulit, voitte kääntyä sisaryrityksemme Flexatorin puoleen. Myös Temporent Trading tarjoaa rakennuksia ja moduuleja myyntiin, jotka useimmissa tapauksissa on palautettu aikaisemman vuokrauksen jälkeen.

Onko meidän haettava rakennuslupa, jos vain vuokraamme talon vähäksi aikaa?

Kyllä, useimmissa tapauksissa joudut hakemaan rakennusluvan. Tietyillä yrityksillä voi olla yleinen lupa pystyttää pienempiä rakennuksia rajoitetuksi ajaksi tietylle alueelle.

Haetteko rakennusluvan puolestamme?

Rakennuttajana sinun on virallisesti allekirjoitettava rakennuslupahakemukset. Laadimme ja toimitamme asiakirjat ja autamme prosessissa. Teemme yhteistyötä rakennussuunnittelijoiden kanssa ja voimme tarjota rakennuslupaa ja rakennusprosessia varten vaadittavan valvonnan.

Miten pitkäksi tai lyhyeksi ajaksi moduulitalon voi vuokrata?

Minimivuokra-aika on 12 kuukautta. Useimmiten vuokra-aika on 1–3 vuotta, mutta joskus asiakkaat ovat vuokranneet pidemmäksi ajaksi ja poikkeustapauksissa lyhyemmäksi ajaksi.

Mitä talolle tehdään vuokra-aikana ja kuka sen tekee?

Me vastaamme suunnitellusta ja kiireisestä kiinteistönhoidosta, joka sisältyy vuokraan. Vuokralainen vastaa päivittäisestä käytöstä, kuten lamppujen vaihdosta, viemärien avauksesta ja lumen raivauksesta. Ennen talon luovutusta suoritamme yhteisen tarkastuksen, jonka yhteydessä saat oman vuokralaiskansion, jossa kerrotaan miten se tapahtuu ja kuka mistäkin vastaa.

Mitä talon vuokraaminen maksaa?

Kysymykseen on yhtä vaikea vastata kuin siihen, kuinka paljon auto maksaa. Hinta riippuu mm. moduulijärjestelmästä, valituista moduuleista ja niiden varustuksesta, kuten data, hälytys, aurinkosuojaus, keittiö ym. Myös talon sijainti ja vuokra-aika vaikuttavat hintaan.

Temporent veloittaa seuraavista:
1. Pystytys/Asennus, 2. Valinnaisvarusteet, 3. Vuokra vuokra-aikana, 4. Purkaminen/Irrotus.

Ota yhteyttä aluepäällikköömme tarjousta varten.

Voiko pystytyksen ja purkamisen maksaa vuokran yhteydessä?

Useimmissa tapauksissa kyllä, mutta silloin meidän on saatava korkoa rahoille, jotka tavallaan lainaamme sinulle.

Miten pian voimme muuttaa sisään?

Kun kaikki luvat on saatu ja pohja on valmis, asennamme talon yleensä 4 - 8 viikossa. Pienet, muutamasta moduulista koostuvat talot nousevat nopeammin ja suuret talot, joissa on paljon valinnaisvarusteita ja monia asennuksia, vievät vähän kauemmin.

Miten kauan etukäteen minun on tilattava moduulit, jotta voin olla varma, että tilat ovat paikallaan ja käytössä tiettynä päivänä?

Tuohon on vaikea vastata. Usein se riippuu siitä, kuinka monta moduulia meillä on varastossa. Tiloja on useimmiten saatavana, mutta joskus tietyt tilatyypit saattavat loppua. Elokuussa koulujen alkaessa urakoitsijamme ovat erittäin kiireisiä monen samaan aikaan valmistuvan projektin parissa. Tuolloin on hyvä ennakoida vähän enemmän, jotta välttää parin viikon odotusajan. Ota yhteyttä alueesi aluepäällikköön tämänhetkisen tilanteen selvittämiseksi.

Tarvitsetko apua löytää oikea moduulijärjestelmä?