Kysymyksiä moduulijärjestelmästä

Onko teillä valmiita hissiratkaisuja?

KUBIK ja RYMD–järjestelmille on olemassa täysin valmis hissimoduuli, joka voidaan kiinnittää joko yhdessä portaikkomoduulin kanssa tai suoraan rakennuksen julkisivuun.

Voiko moduulitaloja rakentaa useampaan kerrokseen?

Kyllä. Temporent voi rakentaa useita kerroksia. KLOSS kahteen kerrokseen. Toimistomoduulit KUBIK kolmeen kerrokseen ja RYMD voidaan rakentaa jopa neljään kerrokseen.

Missä kunnossa moduulit ovat kun muutamme sisään?

Luovutamme aina täysin kunnostetun, uudenveroisen rakennuksen, jossa kaikki asennukset ja toiminnot ovat testattuja ja käyttövalmiita.

Voiko talon saada halutun värisenä?

Kyllä se on mahdollista. Koska meillä ei ole moduuleja kaikissa mahdollisissa väreissä, meidän on maalattava moduulit vakioväreillämme luovutuksen yhteydessä.

Voinko saada täysin avoimen pohjaratkaisun?

Kyllä se on mahdollista. Meillä on täysin avoimia moduuleja, joilla voidaan luoda suuria avoimia alueita maisematoimistoa, luentosalia tai ruokalaa varten.

Haluamme vuokrata varastotiloja. Onnistuuko sellainen teidän taloissanne?

Ei, tilamme on mitoitettu normaalille toimistokuormalle, n. 200 kg/m².

Voiko tiloja muuttaa vuokra-aikana?

Kyllä se on mahdollista. Useimmat seinät ovat siirrettäviä ja voimme rakentaa lisää tarvittaessa. Myös sisäseinien maalaaminen ja sisustaminen onnistuu yleensä hyvin, mutta talo on voitava palauttaa alkuperäiseen kuntoon vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Vuoraatteko myös voimistelusaleja?

Olemme vuokranneet saleja voimistelua, tanssia ym. varten, mutta moduuliemme huonekorkeus on vain 2,7 metriä, joten koripalloa, lentopalloa ja muita korkeita tiloja vaativia lajeja ei voi harrastaa tiloissamme.

Tarvitsetko apua löytää oikea moduulijärjestelmä?