Näin se tapahtuu

Temporent-tilat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet luoda erilaisia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Vastaava projektijohtaja huolehtii koko prosessista pystytyksestä purkamiseen käyttö ja kunnossapito mukaan luettuna, jotta vuokralaisemme voivat rentoutua kaikessa rauhassa.


1. Suunnittelu

Temporentin aluevastaava käy läpi tarpeesi ja vaatimuksesi. Laadimme idealuonnokset, määrittelemme mahdolliset valinnaisvarusteet, teemme laskelmat ja annamme tarjouksen. Tilauksen saatuamme autamme rakennusluvan hakemisessa

 Lue lisää

 


2. Pystytys

Temporent laatii aikataulun ja tarvittavat työpiirustukset, tilaa materiaalit ja resurssit asennusta varten ja huolehtii siitä, että rakennus valmistuu ajoissa. Tilaaja vastaa maanrakennustöistä ja LVS-liitäntäpisteistä. Lopuksi suoritamme yhdessä sisäänmuuttotarkastuksen varmistaaksemme, että kaikki on kunnossa. 

Lue lisää


3. Vuokra-aika

Vuokra-aikana Temporent vastaa rakenteiden ja kiinteiden asennusten, kuten ilmanvaihdon, sähkön ja hissien jatkuvista tarkastuksista Huoltokeskuksemme käsittelee akuutit huoltotyöt. Vuokralainen vastaa päivittäisestä käytöstä, kuten lamppujen vaihdosta ja lumen raivauksesta. 

Lue lisää


4. Purkaminen

Kun Temporent-tiloja ei enää tarvita ja vuokrasopimus on päättynyt, teemme yhteisen ulosmuuttotarkastuksen. Temporent palauttaa moduulit vakiokuntoon, irrottaa lisävarusteet ja moduulit, kuljettaa moduulit pois ja suorittaa työmaan karkeasiivouksen. 

Lue lisää