KLOSS – viihtyisä moduulit lapsille

KLOSS on koulukäyttöön sovitettu moduulijärjestelmä.

KLOSS-koulumoduuleista on saatavana kaksi versiota: yksi päiväkotiversio ja yksi ala- ja yläasteversio. Järjestelmä on kehitetty yhteistyössä kouluhenkilökunnan, vanhempien ja oppilaiden kanssa. Tuloksena ovat toimivat ja viihtyisät korkealaatuiset koulupaviljongit. Työympäristö on valoisa, ilmava ja tilava.

KLOSS on joustava moduulijärjestelmä, jota arvostavat kaikki, joiden on vuokrattava paviljonkeja. Tilat voidaan rakentaa 1- tai 2-kerroksisiksi. Tilat voidaan rakentaa erillisiksi rakennuksiksi tai ne voidaan liittää olemassa oleviin rakennuksiin.

Kestävät koulumoduulit

Tavoittelemme pitkäjänteisesti kestäviä ratkaisuja ja kehitämme moduulijärjestelmäämme kokonaisperspektiivistä, jossa viihtyvyys, ympäristö ja taloudellisuus käyvät käsi kädessä. Tällaisia ovat esim. lämmön talteenotto, aikaohjattu ilmanvaihto, läsnäolo-ohjattu valaistus, yksilöllinen lämmityksen säätö ja lämpötilan lasku yöllä, viikonloppuisin ja lomalla.

Uusista KLOSS-moduuleista kootut koulutilat täyttävät korkeat energiankulutusvaatimukset. Myös vanhemmat rakennukset voivat täyttää tiukat vaatimukset tehokkaan ilmalämpöpumpun avulla.

Hieman älykkäämpi koulu - KLOSS Smart

KLOSS Smart on päivitetty versio arvostetusta koulupmoduulista. Se on täynnä älykkäitä yksityiskohtia, jotka laskevat energiankulutusta ja tekevät työympäristöstä vielä viihtyisämmän. Moduuleissa on mm. vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, joka voidaan liittää kaukolämpöverkkoon tai ilmalämpöpumppuun, tarveohjattu ilmanvaihto, läsnäolo-ohjattu valaistus ja tehokas äänieristys, joka takaa rauhallisemman ja miellyttävämmän työpäivän sekä opettajille että oppilaille. Tehokkaiden ratkaisujemme ansiosta standardirakennuksen energiankulutus on erittäin alhainen. KLOSS Smartissa on harmaa julkisivu.

KLOSS-moduulijärjestelmän versiot

 • KLOSS Koulu

  KLOSS – Koulujen kehittämä

  Viihtyisät ja toimivat KLOSS-koulumoduulit on kehitetty yhteistyössä kouluhenkilökunnan kanssa. Sopii sekä ala- että yläasteelle.

 • KLOSS Päiväkodit

  KLOSS - Leikki on lasten työtä

  Erikoissuuret toimintahuoneet, eteiset ja hoitohuoneet. Märkä- ja kuiva-alueet. Hyvin varustettu keittiö.

Muut moduulijärjestelmät

 • KUBIK

  KUBIK – monipuolinen moduulijärjestelmä

  KUBIK-moduulijärjestelmä on kehitetty toimistoja varten ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet sovitettuihin pohjaratkaisuihin. KUBIKista on myös saatavana päiväkotiversio.

  Lue lisää