Vuokraa tilapäiset Toimistotilat

Tilapäiset toimistotilat tarjoavat vahvan strategisen edun ja maksimaalisen toimintavapauden. Vuokraamalla tilapäiset toimistotilat voit helposti sovittaa tilat tarpeen mukaan ja kasvaa ja supistua tarpeen mukaan. Vuokraat toimistotilat niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset eikä sinun tarvitse sitoutua pitkiin vuokrasopimuksiin tai sitoa omaa pääomaa rakennuksiin.

Tämän päivän tilapäiset toimistot ovat kaikkea muuta kuin eilisen parakkeja. Vuokraamalla Temporent™-tilat saat viihtyisät, toimivat ja houkuttelevat työtilat. Sekä huolto että kunnossapito sisältyvät vuokraan, joten kustannukset ovat sentin tarkkuudella tiedossa koko vuokra-ajan.

Temporent tarjoaa useita erilaisia moduulijärjestelmiä, jotka on sovitettu toimistotiloihin, joissa tarvitaan erilaisia pohjaratkaisuja tai joilla on muita tarpeita.

Moduulijärjestelmämme toimistotiloja varten

 • KUBIK Toimisto

  KUBIK – toimistomoduulit

  Kehitetty erityisesti toimistoja varten. Sopii hyvin perinteisiin solutoimistoihin, mutta sillä voidaan luoda myös täysin avoin, monikerroksinen pohjaratkaisu.

Katso lisää käyttötarkoituksia

 • Koulu

  Vuokraa Koulutilat

  Koulumme ovat erinomainen kokonaisratkaisu sinulle, joka haluat vuokrata tilapäistilat nopeasti ja asetat korkea vaatimukset hyvälle kouluympäristölle.

  Lue lisää
 • Päiväkoti

  Vuokraa Päiväkotitilat

  Muotoilemme tilat harkiten ja tunteella: siksi päiväkotimme tilapäistiloissa eivät juuri poikkea pysyvistä päiväkodeista.

  Lue lisää
 • Lisävalinnat

  Valinnaisvarusteemme ja lisävarusteemme

  Valinnaisvarusteilla voimme täyttää muut sisustukseen, varustukseen, tekniikkaan ym. liittyvät toiveet.

  Lue lisää