Temporent-tilat - Ratkaisu ongelmaanne

Meneekö yritykselläsi niin hyvin, että tarvitsette suuremmat tilat? Kouluun on tulossa paljon uusia oppilaita? Suuri tilaus, uusia liiketoiminta-alueita, voimakas kasvu? Kunnostus- tai laajennustarve.

Temporent™-tila-konseptillamme saat muutamassa viikossa tarvittavat tilat toiminnan laajentamiseen asianmukaisiin tiloihin joko lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi.

Temporent™-tilat rakennetaan moduulijärjestelmällä, joka toimii rakennuspalikoiden tavoin. Moduuleja voidaan liittää toisiinsa rajattomasti – suoraan, kulmittain ja jopa kolmeen kerrokseen. Voimme myös luoda useita vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja erilaisia sisustuksia ja käyttötarkoituksia varten. Tilat ovat korkealaatuisia ja ne tarjoavat hyvän työympäristön ja sisäilmaston.

Temporent™-tiloja käytetään tavallisesti toimistoina, kouluina tai päiväkoteina kun toimintaa on laajennettava nykyisellä paikalla.

Valitse käyttötarkoitus

 • Toimisto

  Vuokraa tilapäiset Toimistotilat

  Tilapäiset toimistotilat tarjoavat vahvan strategisen edun ja maksimaalisen toimintavapauden.

 • Koulu

  Vuokraa Koulutilat

  Koulumme ovat erinomainen kokonaisratkaisu sinulle, joka haluat vuokrata tilapäistilat nopeasti ja asetat korkea vaatimukset hyvälle kouluympäristölle.

 • Päiväkoti

  Vuokraa Päiväkotitilat

  Muotoilemme tilat harkiten ja tunteella: siksi päiväkotimme tilapäistiloissa eivät juuri poikkea pysyvistä päiväkodeista.

 • Muut käyttökohteet

  Muut käyttökohteet

  Asiakassovitusten avulla Temporent™-tiloja voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, esim. laboratoriona, ruokalana, myymälänä jne.