Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymyksiä moduulijärjestelmästä

 • Onko teillä valmiita hissiratkaisuja?

  KUBIK ja RYMD–järjestelmille on olemassa täysin valmis hissimoduuli, joka voidaan kiinnittää joko yhdessä portaikkomoduulin kanssa tai suoraan rakennuksen julkisivuun.

 • Voiko moduulitaloja rakentaa useampaan kerrokseen?

  Kyllä. Temporent voi rakentaa useita kerroksia. KLOSS kahteen kerrokseen. Toimistomoduulit KUBIK kolmeen kerrokseen ja RYMD voidaan rakentaa jopa neljään kerrokseen.

 • Missä kunnossa moduulit ovat kun muutamme sisään?

  Luovutamme aina täysin kunnostetun, uudenveroisen rakennuksen, jossa kaikki asennukset ja toiminnot ovat testattuja ja käyttövalmiita.


Kysymyksia vuokrakonseptista

 • Voiko Temporent tehdä myös pohjatyöt?

  Kyllä, voimme palkata maanrakennusyrityksen joka voi tehdä pohjatyöt, mutta teille tulee halvemmaksi suorittaa nämä asiat itse. Voimme tarvittaessa antaa teille vinkkejä hyvistä maanrakennusfirmoista jotka voivat auttaa. Temporentin erikoisuus on olla hyvä moduulitalojen rakentaja.

 • Onko teillä maata tai tontteja, jossa talo voidaan vuokrata?

  Ei, Temporent rakentaa talon asiakkaan omaan maaperään, joten tämä kuuluu asiakkaalle.

 • Voiko moduulit ostaa teiltä?

  Vastaus on ei, liiketoimintamme on moduulien vuokraus, jota jossain määrin voidaan verrata asunnon vuokraamiseen. Jos haluatte ostaa, tai vuokrata ensin ja sen jälkeen ostaa moduulit, voitte kääntyä sisaryrityksemme Flexatorin puoleen. Myös Temporent Trading tarjoaa rakennuksia ja moduuleja myyntiin, jotka useimmissa tapauksissa on palautettu aikaisemman vuokrauksen jälkeen.


Kysymyksiä ympäristöstä ja viihtymisestä

 • Miten varmistatte että sisäilma on hyvä?

  Moduulimme on varustettu moderneilla tulo-/poistoilmalaitteilla, joissa on lämmön talteenotto ja tuloilman jäähdytys. Mitoitamme aina laitteiden lukumäärän ja ilmamäärät tiloissa olevien ihmisten perusteella. Teemme ja vahvistamme myös ilmanvaihtojärjestelmän tarkastuksen (Ruotsissa pakollinen OVK), jonka pöytäkirjan myös lähetämme kunnalle arkistointia varten.


Kirjoita viesti

Täytä tähdellä (*) merkityt kentät